The Safe Choice | Greif Nederland B.V.

Hoe is Greif wereldleider geworden op het gebied van industriële verpakkingen? Het antwoord is simpel: door risico’s te minimaliseren. Onze klanten wensen samen te werken met een bedrijf dat gegarandeerd veilige producten levert. ‘Greif: the safe choice’ geeft uitdrukking aan onze inzet voor deze waarden. 

Wat maakt Greif een veilige keuze? Drie zaken zijn fundamenteel voor Greif’s unieke concurrentievoordeel: 

1. Het eerste heeft betrekking op Greif’s productie-expertise. Wij zorgen ervoor dat alles verloopt met de precisie van een Zwiters uurwerk. Het Greif Productie Systeem is een ‘lean manufacturing’ mechanisme. Elke stap in het proces is ontworpen voor een maximale proces- en productveiligheid. Deskundigen van onze productie consultancy groep (OSG) zorgen ervoor dat de Greif standaard gehandhaafd wordt. 

2. De tweede factor is Greif’s wereldwijde leveranciersnetwerk. Onze uitgebreide back-up faciliteiten stellen ons in staat om een veilige levering te garanderen. De grote hoeveelheid technische kennis die we gedurende vele decennia hebben opgedaan, heeft geleid tot veiligere producten, verpakkings consulting van wereldklasse en een snelle, efficiënte service voor het oplossen van problemen. 

3. De derde en voor de meeste klanten belangrijkste factor is onze bedrijfsfilosofie: The Greif Way. Wij zijn trots op onze eerlijkheid, betrouwbaarheid en ethiek. Daardoor kunt u er zeker van zijn dat de aanbevelingen die we aan onze klanten doen niet beïnvloed worden door onze financiële kansen op korte termijn. Wij verlagen nooit onze standaarden, zelfs niet in tijden van economische crisis. Dat is waar eerlijkheid om gaat. 

Bekijk onze brochure hier >>